HomeVelipojë

Plazhi Velipojës është ndër më të njohurit në Shqipëri për bukurinė e tij, ujin e kristaltë, brezin e gjerë ranor, pėr vetitë kuruese, si dhe për mikpritjen vendase. Shëtitjet nė natyrë janë pjesë e argëtimit të paradites ose pasdites. Në Velipojë mund të eksploroni natyrën në parkun kombëtar të Velipojës, të vizitoni lagunën e Vilunit apo grykëderdhjen e Bunës.

 

Detaje

 

Sedimenti: Ranor

Dushe: Pacaktuar

Gjatesia e Plazhit: 5

Thellesia: Pacaktuar

Roje Shpetimi: Ska

Kulla Vrojtimi: 2

Tualete: Pacaktuar

Kosha per Mbeturina: Pacaktuar

Park per femijet.

Mobiluar.

Cadra private.

Parking ne hije.

Asfalt.

Flamuri Blu.

Plazh i rrethuar.

Transport ujor.

Baldahine.

Kafshe.

 

 

 

 

 

 

Copyright © Agjencia Kombëtare e Bregdetit 2015

Powered by KemiNet.net  

               Na ndiqni në: