HomeShëngjin

Në plazhin e Shëngjinit shkohet për diellin, detin, rërën dhe për bukuritë e rralla që natyra u ka dhuruar banorëve mikpritës e të shoqërueshëm. Rripi i gjerë i rërës së pastër, nga njëra anë kufizohet me detin dhe nga ana tjetër me pyllin e rrallë me pisha e drurë të tjerë. Për tu vizituar lagunat e Kune e Vainit dhe plazhi i bukur i Ranes se Hedhun

 

Detaje

Sedimenti: Ranor

Dushe: Pacaktuar

Gjatesia e Plazhit: 13

Thellesia: Pacaktuar

Roje Shpetimi: Ska

Kulla Vrojtimi: Ska

Tualete: Pacaktuar

Kosha per Mbeturina: Pacaktuar

Park per femijet.

Mobiluar.

Cadra private.

Parking ne hije.

Asfalt.

Flamuri Blu.

Plazh i rrethuar.

Transport ujor.

Baldahine.

Kafshe.

Copyright © Agjencia Kombëtare e Bregdetit 2015

Powered by KemiNet.net  

               Na ndiqni në: