HomeDurrës

 

Durrësi është një ndër plazhet më interesantë dhe modernë ku çdokush preferon të shkojë për t’u relaksuar. Duket se kohët e fundit interesi ndaj Durrësit është rritur sidomos nga shqiptarët jashtë kufirit si kosovarët, apo shqiptarët e Malit të Zi. Durrësi ofron një vijë të bollshme bregdetare me një numër të konsiderueshëm plazhesh, lokalesh e argëtimesh të pafund, deri në Kavajë, ku ndodhet një nga vendet më të pëlqyer për plazhin e të rinjve “Shkëmbi i Kavajës”.

 

Detaje

Sedimenti: Ranor

Dushe: Pacaktuar

Gjatesia e Plazhit: 5

Thellesia: Pacaktuar

Roje Shpetimi: Ska

Kulla Vrojtimi: 1

Tualete: Pacaktuar

Kosha per Mbeturina: Pacaktuar

Park per femijet.

Mobiluar.

Cadra private.

Parking ne hije.

Asfalt.

Flamuri Blu.

Plazh i rrethuar.

Transport ujor.

Baldahine.

Kafshe.

 

Copyright © Agjencia Kombëtare e Bregdetit 2015

Powered by KemiNet.net  

               Na ndiqni në: