HomeDhërmi

Të kalosh pushimet në qytetin e Vlorës sot, është me të vërtetë mahnitëse, pasi Vlora të ofron të gjitha kushtet dhe resurset e saj të pafundme. Vija bregdetare e Vlorës është tërësisht e pastër me ujërat e detit të kristalta, sidomos në zonën e plazhit të Ri, Ujit të Ftohtë e më tutje, pasi burimet e ujërave të ëmbël i japin kësaj hapësire më tepër pastërti dhe siguri, veç bukurive që nuk kanë të krahasuar dhe që kush ka qenë aty dhe i ka shijuar, vështirë se mund të ndahet lehtë nga kjo parajsë e mrekullueshme. Vlora ka plazhe të bukura e të shumëllojshme.

 

Detaje

Sedimenti: Ranor dhe Shkëmbor

Dushe: Pacaktuar

Gjatesia e Plazhit: 14.3

Thellesia: Pacaktuar

Roje Shpetimi: Ska

Kulla Vrojtimi: 2

Tualete: Pacaktuar

Kosha per Mbeturina: Pacaktuar

Park per femijet.

Mobiluar.

Cadra private.

Parking ne hije.

Asfalt.

Flamuri Blu.

Plazh i rrethuar.

Transport ujor.

Baldahine.

Kafshe.

Copyright © Agjencia Kombëtare e Bregdetit 2015

Powered by KemiNet.net  

               Na ndiqni në: