HomeHimarë

Himara, riviera e bukurisë mahnitëse të jugut, perla e Shqipërisë, nga më mahnitëset e brigjeve të Jonit. Krahas bukurisë natyrore, vizitorët e ndryshëm vendas dhe të huaj, do të njohin bukuritë historike, ku lashtësia gërshetohet me përpjekjet dhe qëndresën shekullore të himariotëve.

 

Detaje

 

Sedimenti: Zallor dhe ranor

Dushe: Pacaktuar

Gjatesia e Plazhit: 1.9

Thellesia: Pacaktuar

Roje Shpetimi: Ska

Kulla Vrojtimi: Ska

Tualete: Pacaktuar

Kosha per Mbeturina: Pacaktuar

Park per femijet.

Mobiluar.

Cadra private.

Parking ne hije.

Asfalt.

Flamuri Blu.

Plazh i rrethuar.

Transport ujor.

Baldahine.

Kafshe

Copyright © Agjencia Kombëtare e Bregdetit 2015

Powered by KemiNet.net  

               Na ndiqni në: