HomeSarandë

E etiketuar si perla e Jugut, Saranda është një bukuri natyrore unike në llojin e saj. Bukuritë natyrore që ajo ofron lënë mbresa jo vetëm tek ne, por më së shumti edhe tek turistët e huaj që vijnë nga të gjitha anët e botës për të vizituar këtë qytet. Duke shkuar drejt saj gjen Butrintin e Eneas dhe Virgjilit, Ksamilin e ishujve të rrallë, të vetmin ‘Sy të Kaltër’, Finiqin e epirotëve, Polifoninë e jugut, Midhjen mbretëreshë të liqenit, por mbi të gjitha Jonin, detin që na josh të gjithëve…

 

Detaje

Sedimenti: Zallor

Dushe: Pacaktuar

Gjatesia e Plazhit: 2.7

Thellesia: Pacaktuar

Roje Shpetimi: Ska

Kulla Vrojtimi: 1

Tualete: Pacaktuar

Kosha per Mbeturina: Pacaktuar

Park per femijet.

Mobiluar.

Cadra private.

Parking ne hije.

Asfalt.

Flamuri Blu.

Plazh i rrethuar.

Transport ujor.

Baldahine.

Kafshe.

Copyright © Agjencia Kombëtare e Bregdetit 2015

Powered by KemiNet.net  

               Na ndiqni në: