HomeGjiri i Lalzit

Zona turistike e gjirit te Lalzit ndodhet në veri të qytetit të Durrësit, në hapësirën ndërmjet Bishtit të Pallës dhe Kepit të Rodonit. Kodrat me lartësi jo më shume se 60-70m që kufizojnë zonën nga lindja dhe jugu dhe kepi Rodonit nga veriu, si dhe pylli i pishave përgjatë bregdetit bëjnë që natyra të ofrojë një bukuri të rrallë. Deti është mjaft i pastër, rëra e imët dhe mjaft e pëlqyeshme për plazhet dhe natyra pothuajse e virgjër.

 

Detaje

Sedimenti: Ranor

Dushe: Pacaktuar

Gjatesia e Plazhit: 8.2

Thellesia: Pacaktuar

Roje Shpetimi: Ska

Kulla Vrojtimi: 1

Tualete: Pacaktuar

Kosha per Mbeturina: Pacaktuar

Park per femijet.

Mobiluar.

Cadra private.

Parking ne hije.

Asfalt.

Flamuri Blu.

Plazh i rrethuar.

Transport ujor.

Baldahine.

Kafshe.

Copyright © Agjencia Kombëtare e Bregdetit 2015

Powered by KemiNet.net  

               Na ndiqni në: