HomeTë rejatNjoftimeProgrami Kombëtar i Praktikave të Punës

 

Programi Kombëtar i Praktikave të Punës

 

 

 

Ju informojmë se, shpallet thirrja e tretë e Programit Kombëtar të Praktikave të Punës në Administratën Shtetërore dhe Institucionet e tjera Publike.

 

Në këtë program ftohen të aplikojnë të të rinj profesionistë nga mosha 21 deri 26 vjeç, nga Shqipëria dhe Diaspora, të cilët kanë mbaruar minimalisht ciklin e parë të studimeve bachelor.

 

Për më tepër vizitoni linkun:  http://praktika.sociale.gov.al/   

Copyright © Agjencia Kombëtare e Bregdetit 2015

Powered by KemiNet.net  

               Na ndiqni në: