sl2.jpg
slide001.jpg
slide002.jpg
slide003.jpg
slide004.jpg
slide04.jpg
slide05.jpg

 

Projekti "WELCOME"

 

 

Agjencia Kombëtare e Bregdetit po zbaton projektin WELCOME “Water Landscapes sustainability through reuse of Marine litter”...

 

 

 

Lexo me shume

 Shqipëria Solidare

 Qeveria shqiptare përmes faqes https://e-albania.al/dhuro/ krijon mundësi që çdo fond i dhuruar të shkojë në llogarinë bankare të Ministrisë së Financave dhe Ekonomisë për  t’u përdorur nga Emergjencat Civile në ndihmë të familjeve të prekura nga tërmeti.

Linkun përkatës dhe detajet e mëtejshme mund ta gjeni më poshte;  

Lexo më shumë

  
   

Kalendari i eventeve

Partnerët tanë

Copyright © Agjencia Kombëtare e Bregdetit 2015

Powered by KemiNet.net  

               Na ndiqni në: